COMUNICAT DE PRESA: Protest spontan la Directia Generala pentru Evidenta Persoanelor Arges

Sindicatul Național al Funcționarilor Publici (SNFP), organizatie sindicala care reprezita membri de sindicat de la nivelul administratiei publice locale si centrale, isi exprima profunda ingrijorarea cu privire la situatia extrem de dificila in care se regasesc angajatii Directiei Generale pentru Evidenta Persoanelor Arges, membri SNFP, in relatia cu Directorul acestei instituții.

Membrii nostri de sindicat au semnalat extem de multe derapaje de conduita ale Directorului in raport cu intreg personalul angajat in aceasta instituție publica. Relatia de serviciu dintre Directorul DGEP Arges si membrii nostri de sindicat, angajati ai institutiei, s-a degradat foarte de mult motivat de comportamentul extrem de inadecvat pe care l-a adoptat Domnul Badea Viorel Marian in raport cu fiecare angajat. Rocadele de personal facute in mod abuziv din pozitiile ocupate prin concurs pe alte posturi sub dictonul ”interesul institutiei publice”, atitudinea agresiva si intimidanta cu fiecare salariat in parte a generat in randul membrilor nostri de sindicat o stare de revolta generala, care a condus la un protest spontan incepand cu ziua de joi, 28 martie 2019.

Situatia de criza este extrema, membrii SNFP, angajatii DGEP Arges au sesizat atat forul ierarhic superior, cat si organismele abilitate ale statului sa medieze acest conflict. Pana la aceasta ora nu a fost identificata nicio solutie, motiv pentru care angajatii DGEP Arges se afla in continuare in protest.

Sindicatul National al Functionarilor Publici (SNFP) solicita Consiliului Judetean Arges sa indentifice de urgenta masuri pentru ca angajatii DGEP Arges sa-si desfasura activitatea intr-o atmosfera de lucru decenta, astfel incat, sa nu fie afectata activitatea institutiei si serviciile pentru comunitate.

In situatia in care nu sunt identificate solutii, SNFP, in numele membrilor sai de sindicat, va face diligentele in vederea declansarii grevei.

Cu stima,

Sebastian OPRESCU,
Președinte SNFP

comunicatul in format PDF

COMUNICAT DE PRESA: Protest spontan la Directia Generala pentru Evidenta Persoanelor Arges